Nieuws

Capra Advocaten Maastricht zoekt een juridisch secretaresse

Geplaatst op: 24 april 2018

Door: 

Capra Advocaten is voor de vestiging Maastricht op zoek naar een enthousiaste en stressbestendige Juridisch Secretaresse m/v voor 24 uur per week ter ondersteuning van het bestaande secretariaat.

Capra Advocaten zoekt een juridisch secretaresse

Geplaatst op: 17 april 2018

Door: 

Capra advocaten is voor de vestiging Den Haag op zoek naar een enthousiaste en stressbestendige Juridisch Secretaresse m/v voor 40 uur per week ter ondersteuning van het bestaande secretariaat.

Juryrapport Jo Maes / capra prijs 2017

Geplaatst op: 04 april 2018

Door: 

De jury van de Jo Maes/Capra Prijs heeft zich wederom, dit jaar voor het laatst, belast met de mooie taak een keuze te maken uit de inzendingen van masterscripties op het gebied van het algemeen bestuursrecht, het ambtenarenrecht en het arbeidsrecht. In het jaar 2017 zijn twee scripties ontvangen die beide van hoog niveau waren.

Capra Advocaten sponsorde deelnemer Alpe d'HuZes

Geplaatst op: 25 juni 2017

Door: 

Capra Advocaten sponsorde tijdens de afgelopen editie van Alpe d'HuZes Ton van der Biezen bij zijn beklimming van deze berg. Ton besloot deel te nemen nadat een goede vriend en een oom werden getroffen door kanker en deze ziekte niet overleefden. Hij vertelt zijn verhaal.

Linda Couvreur wint de Jo Maes/Capra scriptieprijs 2016

Geplaatst op: 06 april 2017

Door: 

Op 27 maart 2017 ontving Linda Couvreur uit handen van mr. Jo Maes de Jo Maes/Capra Scriptieprijs 2016. Aan deze prijs is een geldbedrag van € 1000 verbonden. De scriptie van Linda Couvreur ging over de aansprakelijkheid van Nederlandse internationals voor arbeidsrechtenschendingen.

Capra Advocaten kijkt terug op succesvol Zorgcongres

Geplaatst op: 03 april 2017

Door: 

Ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van de Wkkgz organiseerde Capra Advocaten het Zorgcongres ‘Eén jaar Wkkgz’. Het congres vond plaats in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. Het werd een interessante middag waarbij duidelijk werd dat er nog veel vragen zijn over de Wkkgz.

Capra Advocaten Maastricht en ’s-Hertogenbosch zoeken een advocaat(-stagiair)

Geplaatst op: 23 maart 2017

Door: 

Vanwege toegenomen werkzaamheden zoekt Capra Advocaten op korte termijn een advocaat¬(-stagiair) voor de vestigingen in Maastricht en ’s-Hertogenbosch.

Cursus Arbeid in de Zorgsector: Rechtsposities en verantwoordelijkheden

Geplaatst op: 08 november 2016

Door: 

Cursus arbeid in de zorgsector over rechtsposities en verantwoordelijkheden op 8 en 22 november 2016 bij Maastricht University met Mark van de Laar en Jacobien Frederix-Gianotten.

Kennisbijeenkomsten Wet normalisering rechtspositie ambtenaren

Geplaatst op: 08 november 2016

Door: 

Capra organiseert op alle vestigingen kennisbijeenkomsten over de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren.

Vervolg rechtspositie studentpromovendi

Geplaatst op: 07 november 2016

Door: 

Naar aanleiding van het artikel in dagblad Trouw zijn er door Kamerleden vragen aan de Minister gesteld over de status van de promotiestudent. De Minister geeft in haar reactie aan dat het aan de rechter is om te beoordelen of er sprake is van een verkapte arbeidsrelatie.

Hello Goodbye

Geplaatst op: 13 oktober 2016

Door: 

Kent u dat tv-programma? Als kijker wordt u meegenomen in de verhalen van reizigers op Schiphol, die soms afscheid nemen en soms aan iets nieuws beginnen. Vandaag neem ik u mee in mijn verhaal. Ik heb afscheid genomen van mijn dienstverband met Capra en ik sta aan het begin van iets nieuws in samenwerking met Capra. In de afgelopen vijf en een half jaar was ik voor Capra MfN registermediator en advocaat.

Terugblik congres HRM in de Zorg 2016

Geplaatst op: 11 oktober 2016

Door: Gerdin Boelens

Ook dit jaar was de praktijkgroep Zorg van Capra Advocaten present op het congres ‘HRM in de Zorg’ in ’t Spant te Bussum. Een terugblik.

Zoeken